EPH 80 | 8895102

Пумпa коja е дизајниранa и конструиранa со голем капацитет за пумпање на чиста вода како и за наводнување на големи земјоделски површини, полнење на базени, резервоари за вода и др, испумпување на нечиста вода од поплавени простории и места, каде што е потребно брзо, сигурно и ефикасно пумпање поголеми количини на вода.

 

 

21,005.00 ден.

19,570.00 ден.*На дијаграмот е прикажан протокот во l/min, во зависност од висината на потисок

 

Технички спецификации
Макс. длабочина  7м
Макс. потисна височина  28м
Макс. проток 1100 л/мин=66m3/h
∅ влезно/излезно грло  3“/3“ (76mm)
Мотор
Тип бензински четиритактен едноцилиндричен со OHV
Зафатнина 208ccm
Макс. моќност 4,8kW (6,5 HP) /4000 врт. / мин
Потрошувачка 1,2-1,5л/час
Тежина 28кг.
Стартување рачно
Волумен на резервоар 3,6 л
Димензии 40 x 39 x 47cm
Додатоци пластичен адаптер, клуч за свеќица, сито