EPH 50 | 8895101

Пумпa коja е дизајниранa и конструиранa со голем капацитет за пумпање на чиста вода како и наводнување на големи земјоделски површини, полнење на базени, резервоари за вода и испумпување на нечиста вода од поплавени простории и места, каде што е потребно брзо, сигурно и ефикасно испумпумпање поголеми количини на вода.

 

19,310.00 ден.

17,950.00 ден.

*На  дијаграмот е прикажан протокот во l/min, во зависност од висината на потисок

 

Технички спецификации
Макс. длабочина
Макс. потисна височина 28м
Макс. проток 600л/мин.=36m3/h
∅ влезно/излезно грло 2“/2“ (51mm)
Мотор
Тип бензински четиритактен едноцилиндричен со OHV
Зафатнина 173ccm
Макс. моќност 4kW (5,5 HP) /4000 врт./мин
Потрошувачка 1,2 - 1,5 л/час
Тежина 24кг.
Стартување рачно
Волумен на резервоар 3,6 л
Димензии 47 x 38 x 37cm
Додатоци пластичен адаптер, клуч за свеќица, сито