EG 11 IMR | 1100 W | 8896109

Овој модел со својата моќност, регулација на напон, и поволна цена е дизајниран како извор на електрична енергија за објекти кои се користат во слободно време (викендички, градини, итн.) и помали електрични алати. Генераторот е опремен со AVR регулатор на напон, кој исто така може да опслужува квалитетна електронска опрема без никакви ризици.

 

 

 

                                                          

 22,590.00 ден.             Упатство   

                                     


 

Технички спецификации
Број на фази 1
Макс. моќност 1.1kW
Номин. моќност 1.0kW
Напон / Фрек. 230V / 50Hz.
Учинок 1
Мотор
Тип

бензински четиритактен едноцилиндричен

со OHV, 87ccm

Макс. моќност 2kW (2,8HP) / 4000 врт. / мин
Потрошувачка ≤ 0,6 l/kWh
Волумен на резервоар 6,7л.
Генератор
Тип асинхрон
AC номин.струја 4,3A/230V
DC номин.струја 8,3A/12V
Тежина 26кг.
Измерена акуст. моќ. (на далечина од 7 m.) 66dB(A) без оптоварување
Димензии 37 x 46 x 36,5cm